Usein kysytyt kysymykset

Ohessa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin
01
Kuinka pian saan ostamani tuotteen?
Plus ICon

Perustoimituksella tilatut tuotteet käsittelemme mahdollisimman pian neljän (4) arkipäivän kuluessa tilauksen jättämisestä, jonka aikana toimitamme ne Postin kuljetettavaksi. Pikatoimituksella tilatut tuotteet käsittelemme aina kahden (2) arkipäivän kuluessa.

02
Maksuvaihtoehdot
Plus ICon

Verkkokauppatilaukset on mahdollista maksaa tällä hetkellä Visan, Mastercardin, American Expressin ja Diners Clubin maksukorteilla. Maksun välittäjänä toimii Stripe, joka on kansainvälisesti laajasti käytetty toimija, jonka kautta korttimaksut sujuvat helposti ja luotettavasti. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata erikseen muuhun palveluun.

03
Mitä toimitus maksaa?
Plus ICon

Postin perustoimitus lähimpään palvelupisteeseen tai laatikkoon on toimituskuluiltaan 7,90 euroa per tehty tilaus. Kiireiselle ostajalle Postin pikatoimituksen toimituskulut ovat 12,90 euroa.

04
Toimitatteko muualle kuin Manner-Suomeen?
Plus ICon

Manner-Suomen lisäksi toimitamme tällä hetkellä tuotteitamme myös Ahvenanmaalle. Ulkomaille toimitusta emme valitettavasti vielä kykene tekemään - mutta ei hätää, tulevaisuudessa tämäkin onnistuu.

05
Voinko noutaa verkkokauppatilaukseni myös myymälästä?
Plus ICon

Kyllä. Ostotapahtuman suoritettuasi toimitusvaihtoehdon ollessa "Nouto myymälästä" olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse, jossa ehdotamme tuotteelle eri noutoajankohtia.

06
Miten voin seurata lähetystäni?
Plus ICon

Kun pakettisi on luovutettu toimestamme Postille, saat toimitusvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistusviestistä löydät Postin seurantakoodin, jolla pääset seuraamaan lähetyksesi kulkua.

07
Voinko palauttaa tilaukseni?
Plus ICon

Ilman muuta! Tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä hetkestä, kun olet vastaanottanut toimituksen. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä ja jälleenmyyntikelpoisena. Otathan meihin yhteyttä osoitteeseen myynti@kelttooy.com ja luomme sinulle Postin asiakaspalautuksen.

08
Voinko palauttaa tilauksen myymälään?
Plus ICon

Ehdottomasti! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse myynti@kelttooy.com ja sovi kanssamme palautusajankohta. Muistathan ottaa mukaasi tilausvahvistuksen, joka on tullut sähköpostiisi. Palautamme rahat alkuperäisellä maksutavalla verkkokaupan kautta. Myymälään tehtyihin palautuksiin pätee myös 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

09
En hakenutkaan tilaustani Postilta
Plus ICon

Noudathan toimituksesi seitsemän (7) vuorokauden kuluessa sen saapumisesta. Noutamattomat toimitukset palautuvat takaisin varastollemme, mutta joudumme veloittamaan niistä 10 euron käsittelykorvauksen. Tämä vähennestään automaattisesti palautettavasta summasta.

10
Kuinka kauan palautuksen käsittelyssä menee?
Plus ICon

Käsittelemme palautukset korkeintaan 14 vuorokauden kuluessa palautuksen saavuttua takaisin meille. Hyvitys maksukortille tehdään palautuksen käsittelyn jälkeen, ja saat tästä vahvistuksen vielä sähköpostitse.

11
Vastaanotin väärän tai viallisen tuotteen
Plus ICon

Kääk! Olemme kovin pahoillamme. Jos olet vastaanottanut väärän tai viallisen tuotteen, niin otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella myynti@kelttooy.com, niin hoidamme homman kunnialla maaliin.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Laita meille viestiä osoitteeseen

myynti@kelttooy.com

ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.